Turun 10kg Lepas Sertai JomDetox

Hi Semua, nama saya Elly Matin. Saya lebih dikenali sebagai Coach EM.


Nak cerita sikit pasal Jom Detox ni. Actually Jom Detox 1.0 bermula tahun lepas bulan November 2018, founder #JomDetox telah melancarkan 1 program detox beramai-ramai bersama #GLCfamily.

Untuk detox pertama top weight loss sebanyak 5.3KG, manakala top inch loss sebanyak 8 inch. Bila ramai yang request untuk founder buat Jom Detox 2.0. Seramai 7 orang peserta Jom Detox 1.0 di lantik sebagai coach. Termasuk sayalah tu.

Jom Detox 2.0 seramai 25 orang dan top weight loss sebanyak 8.8kg, manakala top inch loss sebanyak 23.5 inch. Diikuti pula dengan Jom Detox 3.0 22 orang dan melonjak sehingga 51 orang pada Jom Detox 4.0.

Sepanjang 4 detox lepas, kami sentiasa menambah baik program dan boleh di lihat dari penurunan berat yang sangat ketara dalam Jom Detox 1.0 hinggalah Jom Detox 4.0.

Ramai juga yang akan bertanya kenapa penurunan Jom Detox sangat drastik tapi badan tetap bertenaga walaupun pengambila kalori sangatlah rendah.

Sebenarnya program Jom Detox sangat berbeza dengan program detox yang lain.

Apa beza program Detox ni dengan Program Detox yang lain?

✔ Kami sediakan coaching 3 weeks di group whatsapp merangkumi Predetox week, Detox Week dan Post Detox week

Kami guide untuk detox dengan ilmu. Bukan semberono atau ikut ikutan.

✔ Kami beri meal plan yang di sediakan oleh Pakar Nutrisi dan dipersetujui oleh Doktor. Insya Allah anda tak akan kelaparan.

✔Program kami TERBUKTI BERKESAN bagi peserta sebelum ni yang betul betul ikuti panduan yang kami beri.

Ini adalah peserta Jom Detox 1.0

Coach EM
Coach Pa
Nurul
Coach Dira
Kak Ros

Pengalaman sendiri, semasa Jom Detox 1.0. Saya masih berjaya hiking setinggi 870m.

Baju Grey Detox 1.0 dan baju purple Detox 4.0

Ada juga peserta lain yang boleh berlari 2.5KM non stop walaupun sewaktu detox.

Kak Ayu umur 44 tahun

Kalau berminat kami ada sediakan pakej.

Kami ada 2 pakej yang ditawarkan untuk program #JomDetox. Kamu boleh memilih pakej yang bersesuaian dengan matlamat dan bajet kamu.

Suppliment detox ni semuanya dari bahan alami(semulajadi). Dikaji bertahun tahun dan terbukti berkesan secara alami untuk tubuh.

Pakej 1 : Set Premium Lengkap Detox + Bakar Lemak

Pakej 2 : Set Ekonomi

Free Coaching
Free Meal Plan
Free Groceries list
Free homemade salad dressing recipe 
Proven Result 

Detox pun makan sedap tau!

 

Macam mana nak sign up?

Klik link ini

http://ellymatin.wasap.my/

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s