Faedah Detox?

Kan dah cakap, detox bukan untuk kurus saja. Banyak lagi faedah lain yang kita tidak tahu. Kita saja selalu di sogok orang nak kurus saja perlu detox.

Other benefits are:

✔Healthier looking skin (kulit yang lebih sihat dan berseri)

✔Enhanced energy levels (Tingkatkan tenaga)

✔Clearer thinking (Pemikiran yan lebih jelas)

✔More normalized and regulated body functions

✔More regular bowel movements (Kolon yang lebih sihat, kurang kembung dan takde sembelit)

✔Reduced food cravings (suka makan manis, berminyak)

✔Weight Loss

✔Stress reduction (kurangkan stress)

✔Stronger immunity (Tingkatkan sistem imun)

Saya akui, memang banyak weight loss semasa detox. Rasa nak makan manis pun kurang, banyak improvement lah selepas detox. Sekarang ini, aim for better weight and skin.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s