Hi 2019

Weiii. Bertukar tahun saja dah bertukar angka umur tau. Hi baby 29 years old.

Gambar atas tu masa umur 27 tahun. Hehehe. Ramai tau yang pm cakap EM nampak lebih muda masa umur dan meningkat. Aummmm.

Asbab jaga kesihatan kot. Sebab tahun 2016 saya mula sudah jaga pemakanan dan buat sedikit workout. Supplement saya start sewaktu bersalin anak pertama.

Tidak drastik sangatlah perubahan. Tapi masih banyak perubahan. Hehe. Nak tengok ke?

Oklah i share. Aummm

Tahun 2014. Masa ini raya, baru bersalin anak pertama dalam 4 bulan. Baru je start consume Shaklee

Gambar atas tu masa raya pertama 2014. My sister in law tengah pregnant lebih kurus dari i yang baru bersalin. Hahaha. Paling tak leh tahan tu, umur iolls beza 6 tahun tau. Kahkahkah

Ok gambar bawah ini pula gambar raya 2014 juga. Tapi entah raya ke-2 atau ke-3. Ya Allah, nampak gambar ini sekarang, macam nak nangis tau.

Gambar di atas tahun 2014 juga. Dah makan Shaklee selama 5 bulan.

Tahun 2015. Tahun kelahiran anak kedua kami.

Atas ni genap umur 25 tahun. Celebrate di Shang Ri La Hotel. Ada nampak kurus sikitkan?

Taukah gambar atas dan bawah ini. Gambar aku dah nak bersalin anak kedua. After gambar family konvo adik ipar. Kami terus gerak ke hospital sebab mau bersalin.

Masa ni belum tau pregnant Yadik. Hehehe

Tahun 2016. Saya dah start eat clean dan detox. Banyak juga perubahan sebenarnya. Dulu bawa beban lebih 90kg. Lepas detox setiap bulan drop sampailah berat paling akhir masa 2016 dalam 78kg kalau tak silap.

Tahun 2017. Bila di kira-kira sepanjang saya join detox. Lebih dari 20kg kurang tau. Paling ketara ialah inch loss. Alhamdulillah! Nampak lebih muda rasanya. Hahaha. Perasaan sikit.

Tahun 2018. Alhamdulillah! Dengan kehadiran Youth dalam hidup saya, ianya benar-benar mengubah kehidupan 360 darjah. Slim and gojes adalah misi 2019

Alhamdulillah! Selamat tahun baru semua. Tahun ini adalah misi untuk lebih gojes dan slim. Lebih jaga pada organ dalam. Sayangkan diri untuk di pakai lebih lama. That why my team doing detox.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s