Ukuran badan kurang 5 inch dalam masa 1 minggu

Ramai nau tegur dah kurus,sebenarnya kurus sikit je punn. Hihihi.Masih mengejar angka 6 di depan #road69kg

Ini kesan dari detox shaklee Miza yang ke 2 .Berat tak turun banyak tapi inchi loss tu nampak la kan.

Baju seluar pun dah banyak longgar.Total inch loss Miza 5″. Yehuu Alhamdulillah.

TUJUAN UTAMA DETOX BUKAN UNTUK KURUS JER!

Salah satu kesan detox Miza sebelum ni ialah skin Miza.Detox skin menjadi sebab kulit Miza dah tak kusam,jerawat susah nak naik dan kurang minyak . Sebab detox shaklee ni detox hati ,darah dan usus sekaligus.

Kesannya berfasa,lain org lain pengalaman tapi mostly geng2 detox miza dapat rasa badan luar biasa ringan dan energetic. Berbanding sebelum detox, mungkin mudah mengantuk di tempat kerja , kerap sakit kepala, sebu perut,badan berbau ,kalau lambat makan perut meragam, bila semua ni berlaku itulah tanda badan mula banyak toksin dan wajib kena Detox!

Syukur sangat berada dalam jemaah detox ni sebenarnya,same-same support each other .Lagi seminggu intake yang baru detox batch ke 2 nak start dah.Modul yang sama Master Laila Mukhtar buat ,Miza buat ,Miza akn apply pada Anda yang nak detox cara sihat.

Yes ! Betul! Memang ada yang tanya detox ni kena ambik suplemen ke? Suplemen kena ada untuk sokong organ detox supaya lebih efisien.Tak la lemau je badan.

Tak rugi pun buat keputusan untuk detox . Alaa bukan detox hari-hari pun. Buat setahun buat la 3 4 hari dalam masa 7 hari. Allign balik sistem badan.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s