5.3kg loss weight within 7 days detox

My Detox story

~~~~~~~~~~~~~

Yeayyyyy!!!

Berjaya menghabiskan detox 7 hari Shaklee. Nila resultnya. Best ke tak best!! 7 hari je tau. Sebelum ni macam-macam dah try tak dapat result macam ni.

Lepas buat detox ni badan rasa ringan, bangun pagi pun dah tak delay-delay cergas semacam jer.

Kalau sebelum ni part paling susah nak kasi kurang adalah bahagian peyut yang terlebih cumil. Kalah-kalah perut time preggy dulu, kalau memang preggy tak pe juga. Lepas detox pandai longgar sikit pula baju di bahagian peyut💃💃💃. Sapa tak happykan.

Sikit info detox yang kita orang join ni. Detox ni simple jer sebenarnya bukan tak makan pun. Kita makan jer cuma ada stage-stagenya. Tak perlu pun nak berlapar bagai. Cuma perlu say goodbye to segala minuman manis, makanan manis & fast food.

Tq Master Laila Mukhtar buatkan grup untuk detox ni. Sebenarnya tu juga antara rahsia sampai berjaya habis ke hari ke 7 sebab kita orang buat secara berjemaah. Suka duka semua share kat dalam grup.

#GLCdetox

#JomDetox

Sharing ini saya ambil dari FB Rosela

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s