Happy ‘Bersama’ Suami

Pernahkah rasa macam nak giveup buat sesuatu? Tapi bila fikir pasal orang tersayang, serta merta rasa giveup tu bertukar pada satu suntikan semangat.

Alhamdulillah. Masih bersemangat untuk teruskan hidup. Tidak sangkakan lagi 4 bulan habislah tahun 2018 ini. Tahun yang banyak sejarah dicipta.

Apa yang EM sudah buat? Apa yang EM belum buat? Banyak sangat sudah buat dan belum buat. Semoga Allah bagi peluang untuk buat lebih baik dalam hidup. Insyah-Allah.

Nak cerita ni apa promosi bulan ini.

ALFALFA COMPLEX BUY 3 LESS 5%

EM banyak sangay cerita pasal Alfalfa Complex ini. Nak cerita satu-satu ke? Heheh.

Alfalfa inilah penyelamat EM masa baru habis bersalin. Tak taulah kenapa masa baru habis bersalin rasa kering sangat diri ini. Nak bersama dengan husband pun rasa takut sebab masalah dalaman wanita. Sedih! Rasa low confidence tu terlalu rendah bila sama-sama suami akibat masalah ‘tersebut’.

Wanita mana tida mau bahagiakan suami? Pada mulanya saya makan Alfalfa sebab nak breastfeed anak. Botol pertama tu memang sangat berpuas hati sebab air susu memang meriah. Bulan kedua pun sama. Satu saya perasaan, sejak makan Alfalfa masa tu badan jarang sangat lenguh-lenguh. Rasa bertenaga sangat walaupun berkerja di site.

Bulan ketiga, botol ketiga. Alhamdulillah. Keyakinan sebagai isteri kembali semula. Happy bila dapat berikan anak susu badan dalam masa yang sama bahagiakan suami.

Siapa pernah rasa macam ini?

  • Badan berangin
  • Senguggut
  • Sakit bila ‘bersama’ suami
  • Susukan anak
  • Kalau uolls pernah rasa simptom di atas, boleh dapatkan Alfalfa Complex dari saya tau.
  • Boleh beli melalui laman web Shaklee saya :
  • https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=9106f20ec0407152b603895dd2390786

    Atau kalau nak COD di kawasan Kota Kinabalu, kiriman bas di Seluruh Sabah. Boleh hubungi saya :

    http://wasap.my/60135566683

    Advertisements

    Leave a Reply

    Please log in using one of these methods to post your comment:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

    Connecting to %s