Recognition As Senior Supervisor

16 September lepas, Shaklee meraihkan semua business leader yang ada di Sabah. Datin pun tidak terkecualilah.

Alhamdullilah.. Team datin ‘Rebirth Of Eagle (ROE)” ada 3 leader yang akan recognition sebagai Senior Supervisor dan supervisor.

Alhamdulillah.. Datin tidak pernah sangka pun datin boleh serius sampai ada pendapatan 4 angka ini.

Pada mulanya sign up sebagai distributor hanyalah ingin consume set penyusuan. Tapi, sejak terima bonus pertama bernilai RM 22. Datin macam tersemangat pula. hahahahah.. walhal masa tu, datin bergaji 4 angka juga.

Share dengan kawan-kawan di site. akhirnya bonus 3 angka pertama bernilai RM222. Start dari situ. Datin try buat Shaklee.

Nanti sambung lagi.. mari kita tengok gambar yang sempat diambil hari itu

img_9851
Event start jam 2.30PM. Yadik mau tidur sudah

 

img_9852
Our Master!! Master Laurah Misaha [MLM]
img_9853
Supervisor Mela and husband. Supervisor yang sangat berdikari. Semoga sentiasa sukses Mela
Mela, Lyno and cikoko. Ohya.. Sebelah Mela tu, staff Shaklee yang sangatlah periang. Crystal
This is me and Rapi. Seorang lagi entah ke mana sudah..hahahah
Fhreslyn and mom (my mom juga)
Boleh nampak bah kan shaklee ni adalah perniagaan keluarga. 
This is GLC family.. happy ber’wefie’. my dad pun ikut sama
GLC family 
ROE under GLC: dari kiri, Mela, Fhreslyn, Datin, Master Laila dan Miela
3 generasi: GLC> Lionize> Eagle
our happy face
This is Miela. My next Supervisor. Lets pray for her
Lepas event, kami sempat bonding dengan Master Laila
Sesi luahan perasaan.. hahahaha
This is MASTER COORDINATOR ON 2018

Gambar ini saja datin sempat ambil. Sebab busy sangat melayan dan kejar anak-anak. Thank you Shaklee sebab bagi kami penganugerahan.

Seperti yang korang nampak. Perniagaan Shaklee adalah Perniagaan keluarga. My mom and dad oso husband pun datang support.

Sekiranya ada kawan-kawan datin yang maukan perniagaan yang boleh bawa family di mana saja. boleh contact datin.

Thank you to Master Nur Laila and Master Laurah

Congratulation to Fhreslyn and Mela

See u at the top

Saya Pakar Detox Anda

Saya Pengedar Shaklee Kudat

Elly Matin

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s