Kenyang Minum Jus Vivix

Happy wekend uolls.. dalam fb saya, saya bahasakan diri sebagai datin. Tapi saya bukan datin tau😜. Itu nama pena saja. So izinkan saya gunakan nama pena sebagai “datin”. Bolehkan? 

Okie.. this sunday rasa malas sangat sebab bangun tidur hp mati ndada charge. Its menses day😣 so datin memang suka bangun lewat sikit masa2 ni. Bangun tadi rasa lapar sangat.. tapi pagi ni ada coaching pula. 

Janji datang jam 8 sekarang dah jam 9.30am. Adoi.. nak berjaya kena tepati masa tau.

Nak breakfast berat sebenarnya. Atau lebih kasar. Craving maggie😂. Tekak datin dah ras gatal sangat mau makan benda tu. Tapi datin tidurkan Ellyah. Sambil tu minum jus vivix datin.


Jus ni datin buat setiap hari ahad. Hari biasa datin teguk saja😂. But sunday is special so datin buat jus vivix ni. Pekatkan? Padahal 1 sudu kecil saja ahh.

Minum sambil ayun Ellyah. Dalam hati, lepas Ellyah tidur aku p makan maggie ni😂

Lepas Ellyah tidur jus vivix tu tinggal ini jak


Mo makan. Rasa mo muntah pula😅, kenyang gila dengan jus ini.

Selamatlah ko perut😍

Alhamdulillah. Selamat dari makan fast food.

Kalau macam ni hari2 buat vivix macam juslah. U kena try tau😍

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s