Kenapa Kerbau tiada kanser?

Bila saya menggali cerita pasal pendetox badan kita ni kan..makin saya takut makan sembarang..

ini ialah keadaan perut kita yang bersih.. ingatka perut lembu atau karabau yg selalu kita lahap tu.. berish sajakan perut dorang, sebab itu karabau sama lembu makan rumput jak.. walaupun ada org cakap dorang gemuk juga walaupun makan rumput.. tapi pernah kau dingar karabau kena kenser perut? ndak pernahkan.. I taulah.. bapakku taukey karabau dan lembu.. x pernah pula aku dengar karabaunya ada kanser..

.

bayangkan perut kita.. bayangkannnnn….. mari saya cerita ar, contohnya sayakan.. suka sangat makan makanan yang fatty, junk, fast food..

rasanya perut saya ada rupa macam perut dalam gambarka lagi?

.

itulah kebanyakkan kita yang ada title manusia ni ada penyakit pelik2.. paling femes sekarang kanser perut.. nauzubillahminzalik…. kenapa kena kanser perut? sebab makanan kita yang sukar di hadam.. birak yang tida menentu.. normal pipol dia birak at least twice a day.. tapi kita birak once a week.. hati2 ya kalau ada simptom macam ni..

.

supplement? ok perlukah.. suda eat clean kenapa mau supplement.. hakak2 abang2.. please sedar.. kita memang eat clean tapi adakah sayur or buah kita makan bebas dari toksin contohnya bikin mati itu ulat2? kau yakin bebas? ok.. fungsi supplement dia kasi tolong kita repair darah, tisu badan, sel2 mati kita dan detox.. juga kasi lengkap apa yg terkurang dalam pemakanan harian kita. faham? tapi mestikah shaklee? kau tanya saya konfom saya jawap mesti.. yes.. shaklee is the best supplement for detox.. sekali lagi I cakap.. shaklee bukan hanya detox ur kolon or usus.. tapi ia juga detox seluruh badan kita.. repair sel darah kita, repair sistem dalm badan kita.. dan yg paling penting shaklee adalah supplement paling selamat di dunia.. terbukti selamat.. bukti ini bukan saya yg claim ok..bukti ini saintis dan company lain yang buktikan..

.

akhir sekali trylah detox kalau nak hidup gojes, sihat dan cergas

.

panjang owhkan.. siapa baca sampai habis bolehlah komen dan bagi pendapat kamu.. perlukah tidak perlu detox ini.

.

kalau malas buat detox atleast once a week In a month..
share je, tak mo kopi2

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s