Tips Bertenaga dan Tak Lapar 

Umi nak sharelah tips kekal bertenaga.

1. Tidur seawal 10pm dan bangun seawal yg anda mampu. 

2. jangan mengambil makanan berat waktu malam

3. minum air putih banyak. ikut keperluan badan. 25kg at least kena minum 1L air.

4. Minumlah Energizing Soy Protein😊

itu sajalah tips yang umi ada. umi sangatlah berbesar hati nak share pasal no 4 tu. sebab sangat membantu umi untuk kurangkan pengambilan carbo dalam sehari-harian.

walaupun kurang ambil carbo, Alhamdulillah. still bertenaga. sedikit-sedikit nak ubah lifestyle seharian demi kesihatan badan yang nak guna lama.

umi nak kongsikan pengalaman bff umi semasa mengambil ESP. ini testimoni 2 tahun lepas beliau minum ESP. Alhamdulillah, banyak perubahan positif yang beliau alami semasa mengambil supplement shaklee terutamanya ESP.

dari berjerawat, dah tak berjerawat

dari beparut, sekarang dah halus

im happy for u pe.


umi sendiri pun lupa suda apa perbualan kami pada awal2 wassap ni. yang penting dalam testimoni ini, bff saya cuba bagi tau yang lepas dia minum ESP dia kuat minum air. lebih bertenaga dan tak lapar. kalau pun lapar tidaklah tahap kebulur😂. umi ingat lagi selepas pengambilan ESP sebulan. dia cakap rasa macam cepat kenyang. macam perut saya bekecil pula pe😂😂

bestnya ESP

kalau ada pembaca umi yang nak try ESP boleh contact umi 🔽

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s