Protein Hilangkan Strechmark

dulu masa study, saya secara tak sengaja nampak strechmark kawan sebilik. dalam hati “eh.. orang ni dah pregnantke?”

LOL. nampakkah kecetekan ilmu di situ. strechmark bukan orang yang dah pregnant atau bersalin sajalah kena. maaf bah. umi tiada benda tu so umi tak tahu. ok. lepas tu hari2 nampak dia sapu lotion kat strechmark. kalaulah masa tu umi educated pasal makanan yang boleh hilangkan strechmark kan best. 

adik saya dari ++++size turunke medium size pun ada strechmark, sampai umi marah dia kenapa ada benda tu. LOL rupanya strectmark terjadi bila badan kita membesar (mengembang). macam orang pregnant, perut membesarkan. dan berlakulah rekehan😂

Umi ada benda ni masa anak pertama. semua bahagian membesar ada strech mark. but Alhamdulillah since konsisten dengan ESP, memang betul boleh berkesan pudarkan strech mark.

ini adalah perkongsian izza ezot

“ESP bantu hilangkan strechmark kat perut”

Dapatkan ESP anda di

atau melalui talian ini : 

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=1728d501a3f6b21fc9c23f45b43a10f7

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s