Protein Berkualiti Tinggi

Energizing Soy Protein atau lebih di kenali sebagai ESP Shaklee telah diiktiraf di seluruh dunia dengan menjalankan kajian klinikal yang paling banyak ke atas produk dan protein kualiti tinggi yang diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan. Ia mengandungi hanya kacang soya non-GMO (tidak diubahsuai secara genetik) yang diproses di bawah suhu rendah.

Bestnyaa ESP bagi umi kerana eya adalah 100% soya yang tidak di ubah secara genetik. maksudnya, soya ini tidak di suntik atau di baja untuk percepatkan pertumbuhannya. sekiranya shaklee dapati ada racun atau baja dalam kandungan soya. walau 0.00001%, shaklee akan buang dan tak ambil soya dari ladang tersebut.

Shaklee mementingkan kualiti untuk kesihatan penggunannya. umi sangat berpuas hati minum ESP ini. ia tidak manis, sama sekali tidak sama dengan soya yang ada di pasaran. that why, ESP sesuai sangat untuk ibu hamil😊

bagi individu yang ada masalah gula tinggi dalam darah. u MUST try ESP, sebab ESP mampu kurangkan pengambilan carbohydrates kita dalam sehari-hari. InShaAllah.

ESP memang best!!

nak try boleh contact umi😍

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s