[Masaklah Kau] Chicken Chop

lama tak balik rumah ni.. how are u? ada ke yang nak baca?

I busy sangat sejak dua menjak ni.. selalu tak cukup masa.

hari ni tiba2 rasa nak makan chicken chop.. actually dah berhari-hari nak.. tapi inilan sunday😊

chicken chop versi umi

laki aku tanya

“chicken chop ni western foodkah?”

“eya..”

“werstern food ada nasikah?”

hahahhaha… aku saja letak nasi.

ini hah resepinya.. tapi aku banyak repair..hahah repair ar..

versi aku pula.. aku tak letak garam, dan kiub knor.. aku letak apa yg ada je.. garam tak letak sbb kicap tu masin..

aku goreng ayam dalam periuk non stik.. minyak yang banyak.. ayam memang cantiklah..

ok itu je.. 

hati2 makan ye.. takut kena tekanan darah tinggi..try supplement di atas tu..boleh bantu kurangkan kolestrol dan melancarkan darah

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s