Maximum Body Fat

Awal tahun aku ada timbang karada tak berapa ingat body fat berapa tapi still dalam 40% kebawah. even 40% kebawah carta masih TOO FAT.. terjebak dengan akak2 buat kek.. makin lupalah tu nak fikir pasal body fat.. sehinggalah baru2 ini join detox..

before join aku tiada pun kira body fat and so on.. aku timbang berat di KKIA saja.. and I know what.. berat 88.9kg… OMG.. apa sudah aku buat niiii.. patutlah sempit semacam.. dan macam berat saja badan.. stressnya…

so aku pun detox. selepas 7 hari detox aku tak timbang terus.. lepas seminggu baru aku timbang..sebab penimbang aku belum sampai masa tu..

lepas seminggu detox timbang berat aku 85.5KG.. wah.. ada 3.4 kg turun.. tapi masih rasa berat ni.. cuma bertenagalah..

ada masalah sini. Body Fat aku di tahap maksimum sudah 49.7%. patutlah aku ni a bit pemarah… a bit ke? sebelum detox ntah2 sampai 60%

so target next batch detox nak kurangkan lagi 3kg dan body fat ke 39%. InShaAllah.. doakan ya..

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s