[Anak] Macam nak tukar brand diaper

Start anak fes aku memang pengguna setia mamy poko. kadang curang juga bila nampak diaper lain warna warni. tapi still balik ke mamy poko just because my baby lebih selesa dengan brand Ini. pernah juga pakai brand diapex, pet pet, huggies, drypers. tapi memang lepas beli 1 pek akan beli mamy poko juga. pelikkan.. walaupun mamy poko pants tu tiada pun cartoon warna warni.

Tapi hari tu lawat Cynthia. aku tengok banyak sangat toys anak dia dapat sebah pakai diaper drypers. selain dia pernah juga nampak dari group fb. comellah. flash card ada..selama 2 tahun 5 bulan dengan mamy poko baru sekali aku dapat free diaper.. itu pun sekeping saja.. doi….

then aku registerlah drypers club. dapat pula flash card ni.. padahal belum beli lagi tau

So kena try ni. lagipun stok diaper dorang mau habis sudah. dulu pernah beli drypers wee wee dry, tapi Ellysha beruam, beli lagi hey baby yg sekarang sudah jadi drypers classic tapi Ellysha bocor je bila pakai tu. 

next try ini

banyak lagi kot jenis2 drypers tapi aku belum hadam betul2.. nanti dah hadam tidaklah sesakai ini..

nanti mo infom abahlah beli brand baru

u see bah..lawakan.. boleh redeem macam2

mamy poko I bakal curang dengan u.. so better u buat macam ni..hahahah..padahal mamy poko tu cakap ala..klu kau tiada ramai lagi yg nakkan aku tau..

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s