Beg Karung Shaklee

1st week on August, shaklee ada buat promo.. new enrollment member with RM650 purchase will get shaklee punya payung then dapat 1 lucky dip.

so that time memang ada orang join member.. dah rezeki dia dapat payung šŸ˜Š. aku pula dapat draw beg.. beg yang memang dah lama aku nak.. cuma boleh beli bila ikut NC. kot?

dapat ni haah… best tau.. ada yang dapat vivix, set penjagaan wajah and rambut.

nak story juga pasal beg ini.. nampak kecilkan? secara tak senjaga terbawak ke pasar masa klinikkan Ellyah. dalam tu ada tuala, tab, wallet dan buku klinik Ellyah. then aku masukkan sayur daun, bendi dan kacang. ikan dan udang serta pisang. hahahaha…

muat doh… nak masukkan Ellyah sekali juga.. so far best pakai beg ini

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s