Eh eleh.. Show Off Betul Si Anu Tu

hello… bila aku cakap anak aku begini begitu.. aku begini begitu dan laki aku begini begitu.. tidak bermaksud aku bandingkan kau dengan aku tau…

hahahahaha..macam sentap je.. tak lah.. aku cuma nak jelaskan… bila aku cakap anak aku pandai macam ini tidak bermaksud anak kau tak pandai tau.. tidak bermaksud aku compare anak kau dan aku.. kau(who else)

aku cerita tentang anak aku sebab aku nak ingat perkembangan mereka. kot2 zaman mereka pun masih ada blog, mereka boleh tengok balik apa mereka buat dulu.. bila mereka boleh jalan and so on..

tidak bermaksud pun nak show off tau.. setiap anak itu ada kelebihan sendiri.. maybe anak aku pandai conteng dinding rumah, maybe anak kau pandai conteng kertas.. itu dari kita je tau nak terima kelebihan anak kita.. so far for me.. mestilah anak aku terbaik..tapi aku tak bandingkan dengan anak korang tau.. 

lagipun kalau nak compare aku dapat apa? hahaha.. so for me, biarlah aku abadikan kenangan2 anak aku dalam ni.. sebab kita tak selalunta muda tau.. 

semoga anak2 ku dalam perlindungan Allah.. 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s