Shaklee Meeting

Last month 28.7.16 saya dan leader seluruh sabah ada ikut QBM Shaklee. Sp travel 2 hari bersama si kecil

travel dengan anak yang menyusu botol amat beza dengan anak yang bf. meal shake tu utk aku dan anak. termos pink untuk bubur adik, supplement tu ada vita c, alfalfa, bcomp, lecithin.. sebab aku malas nak bawa barang banyak sangat.. jimat ruang buat macam ni..

kelebihan tudung labuh bagi anak bf. tak perlu nak bercover sangat..anak aku bukan nak masuk dalam tu pun.. so aku gunakan tudung utk tutup apa yg perlu di tutup.

ini yang best bila ikut shaklee meeting.. mereka selalu sediakan resepi yang sedap2.. last month mereka buat cheese cake vivix.. superr… kali ni mereka buat smoothie vivix pula.. sangat sedap….

.

.

jom join team shaklee saya..

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s