[Food Hunter] Kek Marble MC D

since I addicted with food, I nak review jugala pasal kek mc d ni. lawo benor dalam gambar. jap… jap.. rasanya semua kot orang ada ketagihan pada makanan.. tapi tak seteruk aku.. semua nak ngapppp… that y pentingnya supplement untuk manusia persis aku ni.

umi and her sumandaks. kelmarin start awal pagi rumah kitorang tiada air. so, aku pun angkut anak g drive thru mc D nak tapau bubur. masa tulah aku nampak benda lawo ni.

lawakan? dalam banner lagi lawa dan besar..

conversation antar aku dan pekerja mc d tu

“kek tu berapa?”

“RM ..1. sen”

“ok itu 1 dan bubur large 1, buger mc chicken 1”

“RM30.70”

I was.. terkejut.. terkejutlah ba.. I dengan RM 1 lebih je.. how come can be 30.70

aku bayar jek la…malas nak lelama.. karang anak nangis..

sampai kat rumah, aku cecepat tengok resit.. and the price is RM10.53… what? then I bukak kek.. what the fish.. besar kek tu 3 jari I jek.. and I makanla kek tu dengan Ellysha.. ermmmm.. the taste so old. maksud aku, rasa kek dulu2.. terlalu banyak margarine.. I fikir guna cheese tau.. 

actually I dah tau price dia..dulu masa red velvet keluar I ada tanya.. tapi tak jadi beli sebab 1slice lebih mahal dari secret recipe. tapi kelmarin tu aku salah dengar price.. 

bubur pula always the best for me.. cuma kadang tu bila bubur dah nak habis dan diorang still jual, ko cuma dapat air je dan sayur2.. kejam tau..

hopefuly mc d akan improve bekas bubur tu..

so far rating for cake 6/10 and bubur 9/10

.

.

.

Dapatkan harga murah OsteMatrix™ bulan ini sahaja! 

✅ Beli 6 dapat 7

✅ Beli 2 diskaun 5%

Jimat RM 64.66 Untuk bulan ini

Whatsapp “Ostematrix” 0135566683

Whatsapp “Ostematrix” 0135566683

Whatsapp “Ostematrix” 0135566683

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s