Nak Hadiah Dari Jepun

Eh.. Eh.. Eleh.. Semua barang jepun kau nak.. Yang ni lain sikit.. Yang best dari barang jepun yang kau pernah miliki..

.

.

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE? 

Kegunaan Sendiri:

Saya dapat beli dengan harga ahli yang lebih murah dari harga pasaran. Penjimatan sebanyak 20-25% tau. Siapa tak nak? 

Jika pembelian melebihi 150UV, layak dapat bonus tunai pada bulan seterusnya. Itu belian sendiri. Bayangkan kalau kita ada anak2 kat bawah? Dari bonus RM 30 boleh cecah RM 100,200,300 dan sehingga 6 angka pun ada tau. 

Bayar RM 65 untuk keahlian seumur hidup, tidak perlu kekalkan UV tertentu untuk kekal jadi ahli. Hebatkan?

Untuk Perniagaan: 

Dapat keuntungan runcit bagi setiap produk yang di jual. Contohnya harga pasaran barang A RM150, tapi harga kita beli dengan shaklee 128.30 sahaja. Untung RM21.70 ialah duit kita, nak simpan untuk tambah modal pun boleh, nak guna belanja dapur pun boleh. Duit kita😄

Ganjaran 3C(Car, Cash, dan Convention) dari Shaklee

CASH: Bonus setiap bulan, untuk jualan 150UV ke atas.

CAR: Insentif subsidi untuk pembelian kereta setiap bulan. Shaklee beri cash everymonth tau untuk bayar ccm kereta, maintaince kereta. 

CONVENTION: Peluang umrah/percutian, ditaja sepenuhnya. 

Kebaikan Menjadi Ahli Dibawah Susur Galur Saya:

  •   Kelas marketing free. Tak kira di kelompok kecil atau yang lebih besar.  Anda layak untuk masuk dalam kelompok tersebut bila sah menjadi keluarga saya. 
  •   Homeparty free. Sebagai ketua keluarga,  setiap tahun saya adakan homeparty untuk berjumpa dengan anak2.
  •   Kelas nutrisi free. Hanya anda perlu tentukan,  nak atau tidak. Sekarang kelas nutrisi dah tak perlu datang ke sesuatu venue.  U just pegang phone dan dengan apa pakar2 nutrisi sampaikan.  Lepas tu hadam. 😃
  •   Anda akan dibimbing bagaimana mendapatkan pendapatan sampingan. InShaAllah.  Anda membuat pilihan yang tepat untuk bersama -sama dengan keluarga eagle
  •  Konsultasi percuma dan berterusan tentang pengambilan supplement.
  •  Guidelines dan pendedahan berterusan tentang kesihatan dan supplement yang sesuai untuk memperbaiki kesihatan.
  •  Perkhidmatan konsultasi cara makan supplement yang betul. Shaklee. 
  •  Berpeluang untuk masuk Secret Group mentor yang juga anak murid kepada Dr. Azizan Osman, Jurulatih Kekayaan & Pemasaran No. 1 di Malaysia. 
  •  Berpeluang menyertai Kelas Blog secara PERCUMA. 
  • Jadilah sebahagian dari keluarga eagle 


……………………………………..

Bagaimana pembelian Shaklee secara online membantu bisnes saya berkembang.

Saya bersyukur kerana shaklee adalah MLM yang sangat menyenangkan saya.  Sebuah syarikat yang benar2 simple tapi padat. 

Saya pengedar di kawasan Kudat Sabah. Bukanlah mudah untuk saya ke branch(kota kinabalu) setiap hari untuk mengambil stok. Dan agak mustahil saya nak COD barang ke semananjung. 

Alhamdullilah.  Shaklee menyediakaan laman web untuk pengedar membeli barang secara online. So lepas ini kau kat penang, aku kat Kudat. Kau still boleh beli barang dengan aku.

Berita baik juga tau, bukan setakat pengedar saja. Anda yang tidak berdaftar juga boleh beli secara online. Tapi kalau nak lebih istimewa dan nak ada personal web yang shaklee sediakan untuk anda. Jom jadi ahli shaklee.

90% pembelian online sangat membantu saya

#anakkuwirakushaklee

#Ellymatin

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s