Botol Susu Baru

Sejak yayang consume MealShake. yes dia perlukan botol susu baru.. satu malam dari jam 9 sampailah jam 7 am dia boleh habis kan 3 botol susu 9oz… adui… itupun siap nangis lagi nak susu after 7am.. saya penat sebab buat susu dia saja semalam. tak kenyang ke apa budak ni.

so.. I decide nak tukar botol dia pada oz yg lebih besar.

antara pilihan saya dan yayang

masa baby yayang pernah guna TT ini. tapi di sebab kan susah nak bersihkan aku tak teruskan guna tommee tippee. susah nak bersihkan dengan bentuk badanya yang macam tu. tapi murah dan comel

Nuk

dah lama nak try tapi selalu tak jumpa yang lawo.. hari tu adeline ada belikan anak dia nuk hello Kitty, bila aku nak beli dah habis. batch mummy vincci pula pooh. sekarang baru ada batch flower 😍. I like. tapi 10oz je?

Chicco

baru kot, sebab tak pernah nampak pun sebelum ni.ka aku yang tak tengok brand ni. tak mampu 😁, so far design Chicco lawakan? size botol pun besar. 13oz. puas kau yayang.

Tak dapat nak upload gambar 😌😌

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s