Happy Father’s Day

plan asal nak buat kek, lepas tu rasa malas. nak tempah tapu lupa. at the end tak buat apa2 pun.

husband aku dah lama nak facial, atas sebab yang tukang facial tu perempuan. so dia pun cancle dan terus cancle. so aku pun offer diri untuk facial dia. last week aku ada toy baru.. ala.. beli kat MR Diy je. nak beli brand mary kay, tapi kawan cakap mahal. so aku jumpa ini ambik je. guba batrie double A.

image

Set Pembersih Muka Nutriwhite Shaklee

pengalamanku
Aku memang banyak sangat kulit kering dan mati. bila kulit kita kering dan mati, muka rasa gatal saja. sikit2 nak garu sampai hitam. tapi sejak try make up remover shaklee, kulit mati memang tanggal. gatal pun memang tiada suda. bestlah. liang roma pun beransur kecil bila guna forming cleanser shaklee.

so, aku buatlah kat muka husband ni. so far dia selesa dan relex.

masa kat bazar aku jumpa kek harga so aku belikan utk dia. even dia makan sikit je.

image

ellysha baru siap makan dan main air while wash her hand.

ok that all. Happy Abah day sayang. semoga menjadi imam, suami, abah, anak dan insan yang bahagia di sisi Allah.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s