Ellysha Makan Alfalfa Complex

Petang kelmarin, saya sibuk di office dan susukan Ellyah. bila siap susukan dia, saya masuk bilik nak ayunkan pula. masuk dalam ruang tamu….. arghhhh… Dah…Ellysha ada buka dan tuang alfalfa sebotol untuk customer petang ni. dia siap makan lagi Alfalfa tu tau..

Nak marah pun benda dah jadi. uolls taukan toddler bukan boleh makan benda ni. so saya just cuci mulut dia dan minumkan dia banyak air.

Dah banyak dah Ellysha kondem umi punya stok. anak ni banyak akal, mesti nak tebuk. untung2 umi makan supplement ni tak juga membazir.

Siapa Yang Memerlukan Alfalfa Complex?

  • Ibu yang menyusukan anak : Alfalfa merangsang penghasilan hormon prolaktin.
  • Pesakit yang mempunyai darah kotor contohnya pesakit diabetes. Alfalfa berfungsi untuk membersihkan darah (detox).
  • Individu yang mempunyai masalah penghadaman. Alfalfa kaya dengan fiber, membantu melancarkan sistem penghadaman.
  • Individu yang mempunyai urik asid berlebihan. Alfalfa meneutralkan semula acid tersebut.
  • Individu yang bermasalah alergi, asma dan resdung.
  • Semua individu yang mahu mengamalkan suplemen, perlu detox terlebih dahulu bagi memudahkan nutrisi diserap dengan lebih baik oleh badan.

 

Hubungi saya untuk dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
Facebook : Elly Matin
WA : 0135566683

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s